Ulkotakka, pihatakka, terassitakka – monella nimellä kutsuttu ulkotulisija nostaa suosiotaan niin kodin, mökin kuin vapaa-ajan asunnonkin pihapiirissä.

13.6.2022

Ulkotulisijojen valikoimaa riittää Suomen kesän kynnyksellä. Perinteiseen grilliin verrattuna ulkotakka luo ainutlaatuista tunnelmaa, joka lämmittää vielä myöhään syksyllä.

Elävän tulen loimusta ihailun lisäksi useat pihatakat ovat varusteltavissa lisätarvikkeilla, jolloin maistuvien kesäherkkujen grillaus onnistuu kätevästi.

Terassitakkaa valitessa kannattaa miettiä sen käyttötarkoitusta – haluatko pihapiiriisi näyttävän lämmityslaitteen täydentämään maisemaa vai kenties ruuanlaittoon soveltuvan tulisijan?

Valikoimastamme löydät omaan tyyliin ja tarkoitukseen sopivan ulkotulisijan.

Nordpeis Air

Nordpeis Air -takka on modulaarisuutensa ansiosta hyvin monipuolinen ulkotakka. Lisävarusteiden kuten halkotilan, sivukansien, paistolevyn, kipinäsuojan ja grilliritilän avulla Air-takasta voi rakentaa tehokkaan ja näyttävän ulkotulisijan puutarhan tai terassin keskipisteeksi.

Air Base -tulipesä on valmistettu ShapeStone Light-betonista ja valuraudasta. Moduulin mukana toimitetaan myös valurautainen kansi.

Tutustu Nordpeis Air -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Nordpeis Riviera

Nordpeis Riviera -ulkotakka tuo perinteisen takan fiilistä erikoisbetonista valmistetulla ulkomuodollaan. Avotakan alla on kätevä halkotila ja pihatakalla voi myös grillata lisävarusteena saatavan grillitason ansiosta.

Rivieran ympärille voi kerääntyä isommallakin joukolla nauttimaan takkatulen lämmöstä myöhään syksyyn asti tai vaikka talvenkin yli.

Tutustu Nordpeis Riviera -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Nordpeis Riviera -ulkotakka | Nordpeis Riviera outdoor fireplace

Nordpeis Roma Garden

Nordpeis Roma Garden -pihatakka tuo näyttävyyttä pyöreän muotonsa sekä modernin ja tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta. Tulipesä on korotettu, jolloin tulinäkyvyys on parempi vaikkapa terassille istuskellessa.

Kevytbetonista valmistettu ulkotulisija on maalattavissa haluamasi väriseksi. Takkatoimitukseen sisältyy grilliritilä ja kipinäsuoja on tilattavissa lisävarusteena.

Tutustu Nordpeis Roma Garden -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Schiedel Isokern Garden

Schiedel Isokern Garden -terassitakka sopii loistavasti niin pihalle, terassille kuin kesäkeittiöönkin. Tiilistä ja betonista rakennettua takkaa on saatavilla S, L ja XL-koossa.

Tulisijaan on saatavilla lisävarusteena esimerkiksi käännettävällä paistoritilällä, halkotilalla, sivupöydällä tai tulipesän suojaraudoilla.

Tutustu Schiedel Isokern Garden -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Schiedel Isokern Garden -terassitakka | Schiedel Isokern Garden outdoor fireplace
Jøtul Frøya -ulkotakka | Jøtul Frøya outdoor fireplace

Jøtul Frøya

Jøtul Frøya -ulkotakka on persoonallisen näköinen ulkotulisija. Tilava tulipesä mahdollistaa näyttävät liekit, jotkalämmittävät grilliherkut kätevästi lisävarusteena saatavalla grilliliritilällä.

Takka on valmistettu COR-TEN-teräksestä, jonka pintaan muodostuu kaunis ruostekerros lyhyen ajan kuluessa. Näyttävä ruostekerros suojaa terassitakkaa ja auttaa sitä kestämään vaihtelevia sääolosuhteita vuodenajasta riippumatta.

Tutustu Jøtul Frøya -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Jøtul Loke

Jøtul Loke -pihatakka tuo lämmön ja tunnelman lisäksi näyttävyyttä pihapiiriisi. Takan korkea ja vankka muotoilu sekä korotettu tulipesä mahdollistavat tulen loimusta nauttimisen vaikka terassipöydän ääressä. Tulipesän alla on kätevätila halkojen tai vaikka grillaustarvikkeiden säilytykseen.

Takan COR-TEN-teräsviimeistely antaa Lokelle säänkestävän, karkean ja ruosteisen pinnan.

Tutustu Jøtul Loke -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Jøtul Loke -ulkotakka | Jøtul Loke outdoor fireplace
Jøtul Terrazza -ulkotakka | Jøtul Terrazza outdoor fireplace

Jøtul Terrazza

Jøtul Terrazza -terassitakka tuo tulen pihapiiriin tyylikkäällä muotoilullaan. Kulman muotoinen tulipesän suuaukko takaa jopa 180 asteen tulinäkyvyyden kahdella sivulla. Takkaa on saatavilla myös korkeampana Terrazza XL -tulisijana, jossa on korotettu tulipesä.

Takan COR-TEN-teräspinta luo rustiikkisen, ruosteisen pinnan lyhyen ajan kuluttua, suojaten tulisijaa vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Tutustu Jøtul Terrazza -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Hitze Hogar

Hitze Hogar -ulkotakka on upea ilmestys harjakattoisella kuviolla ja tyylikkäällä design-ulkoasullaan. Teräksestä valmistettu takka on saatavana ritilällä tai ilman.

Tutustu Hitze Hogar -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Hitze Torre

Hitze Torre -pihatakka on tyylikäs ja kapealinjainen tulisija. Tulipesän alla on halkotila ja takan voi varustaa etuhyllyllä ja grilliritilällä.

Tutustu Hitze Torre -takan mittoihin ja lisävarusteisiin täällä.

Ulkotakat, pihatakat ja terassitakat luotettavilta valmistajilta

Tarjoamaamme ulkotulisijavalikoimaan kuuluu takkoja, grillejä sekä rosvopaistiuuneja alan johtavilta valmistajilta, kuten  JøtulNordpeisLeda, HitzeSchiedel ja Warma-Uunit.

Tutustu ulkotulisijojen koko valikoimaan täällä.

Tilaa ulkotakkasi tulitikut käteen -toimituksena rahteineen ja asennuksineen – ota yhteyttä info@unelmauunit.fi tai 050 555 2249.