Yritys

Tulisijojen rautainen ammattilainen yli 30 vuotta

Unelmauunit-yrityksen perusti aikoinaan takka-asentajana uransa aloittanut Tomi Lindell vuonna 1992. Tomin pitkä ja vankka kokemus tulisijoista ja rakentamisesta on kehittänyt alaa eteenpäin jo 1980-luvulta lähtien.

Unelmauunien erityisosaamista ja ymmärrystä puulämmityksestä sekä tulisijoista on sovellettu eri kohteisiin ympäri Suomea ja maailmaa!

Palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, vaikka mökki tai muu kohde sijaitseekin muualla Suomessa – ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu!

Hyödynnä kotitalousvähennys takan hankintaan liittyvissä rakennuskuluissa ja anna Unelmauunien hoitaa vanhan takan purku ja uuden takan hankinta alusta loppuun.

Unelmauunit-takkaliikkeen perusti Tomi Lindell vuonna 1992.

Unelmauunit on kotimainen perheyritys, joka erikoistuu erilaisten tulisijojen, kuten varaavien takkojen, kiertoilmatakkojen, kamiinoiden, puuhellojen, liesien ja kiukaiden sekä savupiippujen ja palomuurien suunnitteluun, myyntiin ja asennukseen.

Myös sinulle oman näköisen uniikin tulisijan suunnittelu, vanhan takan purku sekä avotakan muutostyöt tehokkaaksi, puhtaasti palavaksi tulisijaksi kuuluvat tarjoamiimme palveluihin.

Missiomme

Unelmauunien missio on tuoda elävää tulta ja lämpöä koteihin ja vapaa-ajan tiloihin ammattitaidolla ja turvallisuudesta tinkimättä.

Visiomme

Unelmauunien visio on tarjota asiakkaan tiloihin parhaiten sopivat tulisijat kattavaa tietotaitoa ja alan johtavien valmistajien kestäviä materiaaleja hyödyntäen.

Yli 50 mallitulisijaa esillä Helsingin takkaliikkeessä

Helsingin Herttoniemessä sijaitseva takkamyymälämme esittelee yli 50 tulisijan mallistoa. Toimitamme tehdasvalmisteisia takkoja, kamiinoja, puuhelloja ja kiukaita oman suunnittelupalvelumme toteuttamien uniikkien takkojen lisäksi.

Kuulumme koko Suomen laajuiseen Takkahuone-myymäläketjuun. Voit tilata kauttamme kaikki Takkahuoneen tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Tervetuloa suunnittelemaan Helsingin takkaliikkeeseen oman näköinen takka uuteen tai vanhaan taloon – meiltä saat takat ja puuhellat piippuineen ja palomuureineen vaivattomasti tulitikut käteen -periaatteella!

Liikkeemme sijaitsee osoitteessa Sahaajankatu 39, 00880 Helsinki – tervetuloa takkastudioomme tutustumaan yli 50 mallin tulisijavalikoimaan!

Voit parkkeerata autosi kadun puolelle punaisen tiilirakennuksen eteen tai ajaa porttien läpi sisäpihalle, jossa liikkeen sisäänkäynti sijaitsee.

Voit myös sopia asiakaskäynnin ja tulemme paikan päälle mittaamaan ja laskemaan tarjouksen halutulle paketille heti! Kotikäynti on maksuton, mikäli takka tulee Uudenmaan alueelle.

Unelmauunit-takkaliike-Sahaajankatu-39-00880-Helsinki

Tyyliä ja kestävää laatua alan johtavilta tulisijojen valmistajilta

Tarjoamaamme tulisijavalikoimaan kuuluu takkoja, kamiinoja, puuliesiä ja kiukaita alan johtavilta valmistajilta, kuten Contura, Jotul, Nordpeis, Leda, Camina, Schmid, Hitze, La Nordica, Haas+Sohn, Narvi, JC Bordelet, Stuv, Schiedel ja Warma-Uunit sekä Caesarstone-kivitasot. Pitkäaikaiset toimittajasuhteet takaavat toimitusten sujuvuuden suoraan asiakkaan kohteeseen.