Narvi Kota

Narvi Kota Inari puulämmitteinen kiuas | Narvi Kota Inari woodburning sauna heater

Hinta: 476-991 €

Narvi Kota -kiuassarjan kiukaat ja muuripadat tarjoavat kestävää ja taloudellista lämpöä koteihin, kesämökeille ja vapaa-ajan asunnoille vuosikymmenestä toiseen. Kattavasta Kota-tuotevalikoimasta löydät kiukaat kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Pohjolan luonnosta ammentava, ajaton muotoilu ja nykyaikainen tekniikka yhdistyvät Narvi Kota -tuotteissa.

Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ovat vaalineet suomalaista saunaperinnettä ensiluokkaisella kestävyydellään ja kirpeillä löylyillään.

Narvi Kota Luosto

Narvi Kota Luosto -kiuasmallit | Narvi Kota Luosto sauna heater models
Narvi Kota Luosto kiuasmallit

Narvi Kota Luosto -kiukaassa on kestävyyden ja hyvien löylyominaisuuksien lisäksi säädettävät jalat ja valurautainen lasiluukku tukevalla kahvalla. Ahkeralle saunojalle tehty Kota Luosto lämpiää nopeasti pienellä puumäärällä. Pyöreän muodon ansiosta kiuas on erittäin kestävä ja se voidaan sijoittaa saunaan kuin saunaan. Tyylikäs, musta emalivaippa on helppo pitää puhtaana. Lasinen luukku luo tunnelmaa ja helpottaa tasaisen tulen ylläpitämistä. Säiliön tilavuus on 30 litraa. Kota Luosto -kiukaaseen hormiliitäntävaihtoehtoja on kaksi: kiukaan takaa tai päältä.

Narvi Kota Luosto VS -kiuas on ruostumattomalla, hanallisella vaippasäiliöllä varustettu kiuas. Säiliö on asennettavissa niin, että hana saadaan juuri haluttuun kohtaan. Vesisäiliölliseen Kota Luostoon hormiliitos voidaan tehdä vain kiukaan päältä. Vesisäiliön ja kiukaan rungon väliin toimitetaan 5kpl säätölevyjä, niiden avulla voidaan vaikuttaa siihen kuinka nopeasti vesi lämpenee.

Tekniset tiedot Kota Luosto / Kota Luosto VS:

Löylyhuoneen koko 8–20 m³ / 8–20 m³
Korkeus 75 cm / 75 cm
Säätövara ± 1,5 cm / ± 1,5 cm
Halkaisija 50 cm / 50 cm
Kokonaispaino / Kivimäärä 82 kg / 35 kg // 89 kg / 35 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija 119 mm / 119 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 55 cm / 84 cm *)
Ulkokuori emaloitu, musta / vaippasäiliö, ruostumaton teräs
Suojaetäisyydet:
Sivuille 300 mm / 300 mm
Eteen 500 mm / 500 mm
Ylös 1280 mm / 1280 mm
Taakse 350 mm / 350 mm **)
*) mitta 84 cm kun liitos hormiin tehdään Kota 90° yhdyshormilla (Lisävaruste)
**) mitattuna kiukaan suuluukun korkeudelta

Suoritustasoilmoitus Kota Luosto
Suoritustasoilmoitus Kota Luosto VS

 

Narvi Kota Inari

Narvi Kota Inari ja Inari Plus -kiuasmallit | Narvi Kota Kota Inari and Inari Plus sauna heater models
Narvi Kota Inari ja Inari Plus kiuasmallit

Narvi Kota Inari -kiuas antaa pehmeät löylyt runsaan kivimäärän ansiosta.

Kota Inarissa yhdistyvät näyttävyys sekä Kota -kiukaan kestävä laatu. Kiuas Kivikorit saatavissa erikseen, jolloin jo olemassa olevan Kota L- tai Kota Luosto -kiukaan saa muunnettua Kota Inariksi tai Kota Inari Plussaksi. Näyttävän ja kestävän kiukaan ulkokuori on maalattua terästä ja siinä olevat säätöjalat helpottavat asennusta. Järeä 10 mm paksu tulipesän katto tekee kiukaasta luotettavan ja pitkäikäisen. Suuluukun puukahva on miellyttävä käyttää. Kota Inari -kiukaissa pienet häkäpäästöt (0,11 %) ja hyvä hyötysuhde (69 %).

Narvi Kota Inari Plus -kiukaassa myös alaosa on verhoiltu verkkovaipalla. Uudella lisävarusteella kivimäärää saadaan lisättyä ja kiuaskivet tulevat näyttävästi esiin koko korkeudelta.

– Kota Inari = Kota Luoston runko + yläosan verkkovaippa
– Kota Inari Plus = Kota Luoston runko + yläosan verkkovaippa + alaosan verkkovaippa

Tekniset tiedot Kota Inari / Kota Inari Plus:

Löylyhuoneen koko 8–16 m³ / 8–18 m³
Korkeus 77 cm / 77 cm
Säätövara ± 1,5 cm
Halkaisija 55 cm / 55 cm
Kokonaispaino / Kivimäärä 116 kg / 60 kg // 151 kg / 90 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija 119 mm / 119 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 84 cm* / 84 cm*
Ulkokuori musta teräsverkko
Suojaetäisyydet:
Sivuille 300 mm / 300 mm
Eteen 500 mm / 500 mm
Ylös 1280 mm / 1280 mm
Taakse 350 mm / 350 mm
*Kun liitetään kiukaan päältä hormiin 90°:n yhdyshormilla. Liitäntä kiukaan takaa mahdollista tehdä katkaisemalla kivikorista kolme teräslankaa esim. rautasahalla. Tällöin liitoskorkeus liitinhormin alareunaan lattiasta 55 cm., liitetään kiukaan päältä hormiin 90°:n yhdyshormilla.

Suoritustasoilmoitus

 

Narvi Kota Kuru

Narvi Kota Kuru -kiuasmallit | Narvi Kota Kuru sauna heater models
Narvi Kota Kuru kiuasmallit

Narvi Kota Kuru -kiuas on oivallinen valinta luomaan aitoa saunatunnelmaa, taaten sinulle miellyttävän löylynautinnon. Lasiluukun ansiosta voit nauttia tulen loimuista saunoessasi. Kiukaan etulevy on ruostumatonta terästä ja sivulevyt mustaksi maalattu terästä, jotka luovat saunaan tyylikkyyttä. Puiset kahvat tekevät kiukaasta mukavan viileän käyttää. Kota Kuru on klassikkokiuas Mirvan korvaaja, samojen liityntämittojen ansiosta Kuru on helppo asentaa Mirvan tilalle. Kota Kuru -kiuas on saatavilla perusmallina (Kota Kuru 14) ja leveämpänä mallina (Kota Kuru 20).

Narvi Kota Kuru 14 tunneli -kiuas on toisesta huoneesta lämmitettävä tunnelimallinen kiuas. Se on oivallinen valinta, kun löylyhuone halutaan rauhoittaa itse saunomiselle. Seinän läpi asennettavan tunnelin pituus on mitoitettu 12,3 cm (tiili)seinän paksuudelle ja tunneliosan pituus on 15,4 cm, jolloin kiukaan ja seinän väliin muodostuu riittävä ilmaväli. Huomioithan että kiukaan korkeus muuttuu, mikäli se on asennettu asennusalustan päälle.

Narvi Kota Kuru VS -kiuas on eteen tai sivulle sijoitetulla vesisäiliöllä varustettu kiuas. Käytännöllisesti muotoiltu etuvesisäiliökiuas mahtuu helposti kapeampaankin tilaan kun taas sivuvesisäiliöllinen ei vie paljon tilaa syvyyssuunnassa. Kiukaan mustaksi maalattu teräsvaippa rst-etulevyllä luo saunaan pelkistettyä tyylikkyyttä. Kiukaan mataluuden ansiosta löyly leviää tasaisesti löylyhuoneeseen. Lisäksi suuluukun puukahva ja vesisäiliön suuri täyttöaukko lisäävät kiukaan käyttömukavuutta. Hanan ja lasiluukun kätisyys vaihdettavissa.

Narvi Kota Kuru VS -kiuasmallit | Narvi Kota Kuru VS sauna heater models
Narvi Kota Kuru VS kiuasmallit

Tekniset tiedot Kuru 14 / Kuru 14 tunneli / Kuru 20 / Kuru 20 VSE (vesisäiliö edessä) / Kuru 20 VSO (vesisäiliö oikealla) / Kuru 20 VSV (vesisäiliö vasemmalla):

Löylyhuoneen koko 8–14 m³ / 8–14 m³ / 10–20 m³ kaikissa Kuru 20 -malleissa
Korkeus 67,5 cm kaikissa malleissa
Säätövara ± 1,5 cm kaikissa malleissa
Leveys 42 cm / 42 cm / 46 cm / 46 cm / 59 cm / 59 cm
Syvyys 47,5 cm kaikissa malleissa / 64 cm (Kuru 20 VSE)
Kuru 14 tunnelin tunneliosan syvyys 15,4 cm
Kokonaispaino / Kivimäärä 84 kg / 35 kg // 87 kg / 35 kg // 95 kg / 40 kg // 105 kg / 40 kg // 100 kg / 40 kg // 100 kg / 40 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija 119 mm kaikissa malleissa
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 50 cm kaikissa malleissa / 62 cm * Kuru 14 tunnelimallissa
Suojaetäisyydet:
Sivuille 250 mm kaikissa malleissa
Eteen 500 mm kaikissa malleissa
Ylös 1350 mm kaikissa malleissa
Taakse 250 mm kaikissa malleissa
*) vain päältäliitäntä

Suoritustasoilmoitus Kota Kuru 14
Suoritustasoilmoitus Kota Kuru 20

 

Narvi Kota Muuripata

Narvi Kota Muuripatamallit | Narvi Kota Muuripata cauldron models
Narvi Kota Muuripatamallit

Narvi Kota Muuripata sopii niin mökki- kuin kotisaunoihinkin. Ne luovat vanhanajan tunnelmaa saunomiseen. 50 ja 80 litran muuripadoilla voit lämmittää kerralla suuria määriä vettä. Vesi lämpiää todella pienellä puumäärällä. Padat on eristetty erityisesti muuripatoihin suunnitellulla tulenkestävällä vermikuliittimassalla. Massa ei kerää kosteutta ja se eristää hyvin, minkä ansiosta lämmitetty vesi pysyy lämpimänä pitkään, jopa vuorokauden ajan! Sisäpata on kulutusta kestävää ruostumatonta terästä ja se on helppo nostaa pois puhdistusta varten.

50 litran muuripata on saatavana mustaksi maalatulla teräsvaipalla. Kota 50 litran pataan on lisävarusteena kevythormin liitososa, jolla muuripata voidaan yhdistää kota 15 Teräshormiin.

80 litran muuripata on saatavana pyöreänä joko mustaksi maalatulla tai ruostumattomalla teräsvaipalla. Ruostumattomalla teräsvaipalla varustettu, 80-litrainen pata voidaan asentaa ulkoilmaan ja siihen on saatavana ulkokäyttöön tarkoitettu ulkohormi.

Tekniset tiedot Kota 50 l / Kota 80 l:

Korkeus 73 cm / 81 cm
Leveys 48 cm (Kota 50 l)
Halkaisija 59 cm (Kota 80 l)
Syvyys 52 cm (Kota 50 l)
Säätövara (säätöjaloilla) +0–5 cm (Kota 80 l)
Kokonaispaino 66 kg / 85 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija 115 mm / 140 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 53 cm / 58 cm *)
Ulkokuori mustaksi maalattua terästä / Mustaksi maalattua tai ruostumatonta terästä
Suojaetäisyydet:
Sivuille 150 mm / 150 mm
Eteen 1000 mm / 1000 mm
Ylös 1000 mm / 1000 mm
Taakse 150 mm / 150 mm
*) Liitinhormin korkeus vaihtelee välillä 58–61 cm

 

Narvi Kota Savustin

Narvi Kota Savustin | Narvi Kota Smoker
Narvi Kota Savustin

Narvi Kota Savustin on laatutuote savustamiseen. Se sopii ulkokäyttöön sekä kotipihoille että kesämökeille. Savustimen ulkokuori, hormi ja savustusallas ovat ruostumatonta terästä. Savustimessa on reilun kokoinen savustusritilä, johon mahtuu isompikin savustettava tuote. Voit käyttää savustinta myös hiiligrillinä.

Savustimessa on lämpömittari, joka varmistaa savustuksen onnistumisen! Uuden lasiluukun avulla voit seurata helpommin liekkiä ja puiden määrää.

Tekniset tiedot:

Korkeus 74 cm
Leveys 42 cm
Syvyys (savuputkella) 63 cm
Kokonaispaino 41 kg
Ulkokuori Ruostumaton teräs

 

Kysy lisää muista Kota-tuotteista:

Narvi Kota-tuotteet | Narvi Kota prodcts
Narvi Kota tuotteet

Valmistajan alkuperäiset sivut: https://narvi.fi/