Contura 596 Style -takka | Contura 596 Style stove

Takka nopealla toimituksella

Tulisijojen kysyntä lähenee jälleen huippuaan lämmityskauden alettua – nyt kannattaa toimia, jotta saat toimivan takan lämmittämään kotia ja mökkiä vielä tämän vuoden puolella!

Mikäli olet harkitsemassa tulisijan hankintaa tämän talven varalle, osta omasi nyt.

Tällä hetkellä useiden tulisijavalmistajien suosituimpien takkojen toimitusajat menevät ensi vuoden puolelle keväälle ja kesälle. Takkavalmistajat toimittavat tilauksia niiden saapumisjärjestyksessä, eli ensin tilannut saa tulisijan ensin. Takkojen toimitusajat saattavat vielä pidentyä entisestään.

Unelmauuneilla on tällä hetkellä varastossa muutamia kappaleita tulisijamalleja, joiden toimitus ja asennus on mahdollista nopealla aikataululla kuukausien odottamisen sijaan.

Katso alta varastosta heti toimituksella löytyvät Conturan kiertoilmatakat:

Siro Contura 510 Style -kiertoilmatakka ilman sivulaseja on yksi Conturan suosituimmista malleista! Musta takka valurautakehyksisellä luukulla ja valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti!

Kaikki Conturan mustat takat -10 % Black Friday alennuksella 5.12. asti!

 

 

Contura 556 Style -kiertoilmatakka sivulaseilla tarjoaa mahtavan tulinäkyvyyden ympäri huonetta tinkimättä lämmitystehosta! Valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti.

Contura 596 Style -takka korkealla tulipesällä ja suurilla sivulaseilla on ehdoton suosikki, joka lämmittää vielä tulen sammumisen jälkeen lisävarusteena saatavalla 53 kg lämpömakasiinilla. Musta takka valurautakehyksisellä luukulla ja valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti!

Kaikki Conturan mustat takat -10 % Black Friday alennuksella 5.12. asti!

Contura 690 Style -takka korkealla tulipesällä ilman sivulaseja on varustettu vakiona 130 kg lämpömakasiinilla, jolloin se luovuttaa lämpöä heti tulen sytymisen jälkeen ja pitkään tulen sammumisen jälkeen! Valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti.

Siro Contura 810 Style -takka on erittäin suosittu sivulasiton kiertoilmatakka, joka mahtuu pienempiinkin tiloihin vaivatta. Valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti.

Contura 896 Style on erittäin suosittu kiertoilmatakka sivulaseilla, johon myös saa 25 kg lämpömakasiinin maksimoimaan lämmitystehokkuutta! Valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti.

Contura 856 Style -takka on erittäin suosittu sivulaseilla varustettu kompakti ja tehokas kiertoilmatakka. Musta ja valkoinen takka kokolasiluukulla saatavilla heti.

Kaikki Conturan mustat takat -10 % Black Friday alennuksella 5.12. asti!

Contura 886 Style -takka on suosittu pilarijalkainen, kompakti ja tehokas kiertoilmatakka isoilla sivulaseilla varustettuna. Musta takka valurautaluukulla saatavilla heti.

Kaikki Conturan mustat takat -10 % Black Friday alennuksella 5.12. asti!

Tilaa takka nopealla toimituksella tulitikut käteen -pakettina rahteineen ja asennuksineen – ota yhteyttä info@unelmauunit.fi tai 050 555 22 49.