Nordpeis Capri matala ja Nordpeis Monaco II korkea kiertoilmatakat nopealla toimituksella suoraan Unelmauunien varastosta.

Nordpeis Capri -kiertoilmatakka | Nordpeis Capri stove
Nordpeis Capri -kiertoilmatakka | Nordpeis Capri stove
1.6.2024

Hanki unelmiesi takka nopeasti ja vaivattomasti Unelmauuneilta. Nordpeis Capri ja Nordpeis Monaco II korkea takat ovat saatavilla suoraan varastostamme, mikä tarkoittaa nopeaa toimitusta ja nopeaa asennusta. Näillä upeilla takoilla luot kotiisi lämpöä ja tunnelmaa ilman pitkiä odotusaikoja.

Nordpeis Capri – tyylikkyyttä ja tehokkuutta

Nordpeis Capri matala (korkeus 1790 mm) on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat modernia muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tämä kolmilasinen kiertoilmatakka tarjoaa erinomaisen näkyvyyden tuleen sen kolmilasisella hissiluukulla, joka helpottaa puiden lisäämistä ja mahdollistaa suuren tulinäkyvyyden.

Caprin pinta on erikoisbetonia, joka tarjoaa lukuisia pinnoitusvaihtoehtoja. Voit maalata tai tasoittaa sen juuri haluamallasi tavalla, jotta takka sopii täydellisesti sisustukseesi. Monet asiakkaamme haluavatkin säilyttää alkuperäisen betonipinnan sen kauniin ja minimalistisen ulkonäön vuoksi.

Caprissa on myös sisäänrakennettu palomuuri takana, mikä mahdollistaa asennuksen suoraan taustaseinää vasten ilman suojaetäisyyttä (0 mm). Tämä tekee takan sijoittelusta joustavaa ja tilatehokasta.

Lisäksi luukun alaosassa oleva portaaton paloilmansäätö antaa sinulle mahdollisuuden säätää takan tehoa ja palamisnopeutta juuri itsellesi sopivaksi. Takan ilma-aukot on siististi piilotettu jalustaan, mikä lisää sen esteettisyyttä.

Nordpeis Monaco II Korkea – näyttävyyttä ja innovatiivisuutta

Nordpeis Monaco II korkea (korkeus 1680 mm) takka on toinen loistava vaihtoehto, joka on saatavilla nopeasti varastostamme. Tämä kolmilasinen kiertoilmatakka, jossa on hissiluukku, on suunniteltu erityisesti näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä ajatellen.

Tulipesä on sijoitettu erityisen korkealle, joten tuli näkyy selkeästi myös kalusteiden takaa. Tämä takaa upean tulinäkyvyyden koko huoneeseen, olipa se sitten minkälainen tila tahansa.

Nordpeis Monaco korkea kiertoilmatakka | Nordpeis Monaco highfireplace
Nordpeis Monaco korkea kiertoilmatakka | Nordpeis Monaco highfireplace

Monaco-takoissa on IR-lasit, jotka vähentävät lämpösäteilyä lasiluukkujen läpi. Tämä tekee polttoprosessista entistä tehokkaamman ja ohjaa lämmöntuotannon enemmän konvektioon (ilmakiertoon).

Monaco-takan voi sijoittaa taustaseinää vasten ilman suojaetäisyyttä (0 mm), mikä tekee siitä erittäin monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin tilaratkaisuihin. Lisäksi halkotila voidaan sijoittaa takan kummallekin puolelle, mikä lisää käytännöllisyyttä ja säilytystilaa.

Nopea toimitus – Unelmauunit palvelee

Ymmärrämme, että kotisi on erityinen paikka, ja haluat luoda siitä viihtyisän ja lämpimän mahdollisimman nopeasti. Siksi tarjoamme Nordpeis Capri matala ja Monaco II korkea takkoja suoraan varastostamme, mikä mahdollistaa erittäin nopean toimituksen.

Ei enää pitkiä odotusaikoja – voit nauttia takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta hyvissä ajoin ennen seuraavaa lämmityskautta, jolloin tulisija-ammattilaisten asennuskalenterit tyypillisesti ruuhkautuvat.

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan takan. Voit luottaa siihen, että saat meiltä korkealaatuista palvelua ja tukea joka vaiheessa, aina takan valinnasta sen asennukseen asti.

Puulämmitteisen takan hankinnan edut

Puulämmitteisen takan hankinta on erinomainen sijoitus monesta syystä. Ensinnäkin puu on uusiutuva energialähde, joka on ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen. Toiseksi puulämmitys on edullista ja auttaa vähentämään lämmityskustannuksia, erityisesti kylminä talvikuukausina. Kolmanneksi puulämmitteinen takka tuo kotiin viihtyisyyttä ja tunnelmaa, jota on vaikea saavuttaa muilla lämmitysjärjestelmillä.

Nordpeis Capri kiertoilmatakka | Nordpeis Capri fireplace
Nordpeis Capri kiertoilmatakka | Nordpeis Capri fireplace
Nordpeis Monaco kiertoilmatakka | Nordpeis Monaco fireplace
Nordpeis Monaco kiertoilmatakka | Nordpeis Monaco fireplace

Lisäksi puulämmitteinen takka toimii itsenäisesti sähköverkosta, mikä tekee siitä luotettavan lämmönlähteen sähkökatkojen aikana. Tämä on erityisen tärkeää talvella, kun lämpöä tarvitaan eniten. Takat ovat myös erinomainen varalämmönlähde, joka lisää kotisi energiatehokkuutta ja arvoa.

Tule tutustumaan takkoihin paikan päällä

Tilaa unelmiesi takka tänään Unelmauunien nopealla toimituksella. Nordpeis Capri ja Nordpeis Monaco II korkea tarjoavat tyyliä, tehokkuutta ja innovatiivisuutta, jotka tekevät kodistasi entistä viihtyisämmän ja lämpimämmän.

Tule tutustumaan mallitakkoihin liikkeessämme Sahaajankatu 39, 00880 Helsinki ja tee tilaus – toimitamme takan kotiisi nopeasti ja vaivattomasti.

Laskutus tapahtuu kätevästi kaksivaiheisesti: tarvikkeet laskutetaan toimituksen yhteydessä ja asennustyöt vasta asennuksen valmistuttua.

Tarjoamme lisäksi joustavia rahoitusvaihtoehtoja jopa 10 000 € asti, joten voit toteuttaa takkahaaveesi helposti ja ilman suuria kertamaksuja. Resurs Bankin rahoituksella saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ja jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Hae rahoitusta sähköisesti tai paikan päällä, voit hakea rahoituksen myös älypuhelimella: lähetä viesti TAKKAHUONE numeroon 18311 ja saat linkin luottohakemukseen.

Nauti uudesta takastasi heti ja maksa sopivissa erissä! Lisätietoja tästä.

 

Toteuta unelmasi yli 30 vuotta tulisija-alalla toimineen asiantuntijan kanssa alusta loppuun tulitikut käteen -palveluna piippuineen ja asennuksineen nopeasti ja vaivattomasti – pyydä tarjous: 050 555 2249 / info@unelmauunit.fi