Yritys


Tervetuloa tutustumaan!

Unelmauunit on yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella (Takat Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Nummela, Hyvinkää, Riihimäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Mäntsälä, Orimattila, Vantaa, Kerava, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Porvoo, Myrskylä, Loviisa) toimiva yritys jonka erityisosaamista ovat tulisijat, tehdasvalmisteiset sekä kohteisiin suunnitellut uniikit takat.

Tulisija on ollut aina turvana, pitänyt pedot loitolla ja kuivannut metsästäjän varusteet seuraavaa pyyntiä tai myyntiretkeä varten. Tulen katselu avaa mielen ja kertoo tulevan, jokaisella lämmityskerralla uusiutuva metsämme kasvaa ja tuottaa moninkertaisesti tarvittavan polttoaineen, siksi tulisija hankintana on ekologinen sijoitus joka säästönä tulee takaisin.

Soita ilmainen mittakäynti!

Vanhassa tai uudiskohteessa, mittaamme ja laskemme halutulle paketille tarjouksen heti! Kevyet kiertoilmatakat tai varaavat kaakeliuunit piippuineen, palomuureineen asennettuna rahteineen! Siisti homma, alusta loppuun!

Puhelinnumero: 050 555 2249