Warma-Uunit Serafiina

Warma-Uunit Serafina puuliesimallit | Warma-Uunit Serafina woodburning cooker models

Hinta: 5010-5290 €

Warma-Uunit Serafiina -puuhella on todellinen keittiön sydän. Kotimainen varaava puuhella on saatavilla joko uunilla tai leivinuunilla. Nopeasti lämpenevä liesitaso soveltuu niin paistamiseen kuin keittämiseen ja uunissa onnistuu sekä ruokien hauduttaminen että paistaminen. Varaavaa massaa puuhellassa on jopa 800 kg, jonka ansiosta uuni on tasalämpöinen ja tulisija lämmittää kotia tehokkaasti ja pitkään.

Warma-Uunit Serafina -puuliesi uunilla tai leivinuunilla on puuhellojen aatelinen, jonka avulla paistat rapeakuoriset leivät, kypsytät hitaasti mehevät paistit, keität perunat ja lämmität kodin aidon tulen tunnelmasta nauttien, eikä sähköä kulu wattiakaan!

Aito Warma Uunit Serafiina -leivinuuni lämpiää perinteisesti polttamalla uunissa puita ja tuhat kiloa painava runko pitää paistolämpötilan tasaisena, sekä lämpöä riittää pitkään. Leivinuunissa poltettaessa lämpiää myös liesitaso. Pelkästään tulipesässä polttamalla uuni ei lämpiä paistolämpötiloihin, mutta liesitaso kuumenee nopeasti ja levyjen lämpötilaa on helpompi säädellä tarpeeseen sopivaksi.

Leivinuunillinen liesi on myös verraton ja tunnelmallinen lämmittäjä. Liesitaso luovuttaa lämpöä nopeasti ja varaava runko lämmittää pitkään ja miellyttävästi. Runko lämpenee sekä uunissa, että pesässä polttamalla. Warmauunit Serafiina -leivinuunissa polttamalla voi lisäksi nauttia aidon tulen hehkusta lasiluukun lävitse.

 

Warma-Uunit Serafina -puuhella uunilla | Warma-Uunit Serafina woodburning cooker with oven
Warma Uunit Serafina puuhella uunilla

 

Warma-Uunit Serafina puuliesi leivinuunilla | Warma-Uunit Serafina woodburning cooker with baking oven
Warmauunit Serafina puuliesi leivinuunilla

Valittavissa onko tulipesä edestä katsottuna oikealla vai vasemmalla.

Voit valita Pukkilan 200×250 mm kokoisista Suomessa suunnitelluista laatoista mieleisesi: valkoinen himmeä, valkoinen kiiltävä, kaarna viivapinta beige himmeä tai ruoko hiekka himmeä.

Muotokaakelikulmat viimeistelevät lieden upean kaakelipinnan ja ne lasitetaan yhteensopiviksi Pukkilan laattoihin. Muotokaakelit valmistetaan käsityönä Warma-Uunien omassa kaakelitehtaassa Uudessakaupungissa. Saatavilla myös 300×600 mm laatalla, kysy värejä myyjältämme.

Lisävarusteena saatava korvausilmajärjestelmä mahdollistaa korvausilmakanavan yhdistämisen suoraan tulisijan sisään. Järjestelmä sisältää sulku-/säätöpellin korvausilmalle. Korvausilmajärjestelmä lieventää merkittävästi mm. rakennuksen tiiveyden ja koneellisen ilmanvaihdon vaikutuksia tulisijan toiminnalle.

Savupelti (sulkupelti) myös saatavilla lisävarusteena, joka tulee hormiliitosputkeen, hormin ja hellan väliin. Säätönuppi tulee hellan ja seinän (tai palomuurin) välistä.

Kaakelin värit:

Warma-Uunit Serafiina ja Sofia kaakelin värivaihtoehdot | Warma-Uunit Serafiina and Sofia fireplace tile options
Warma Uunit Serafiina ja Sofia kaakelin värivaihtoehdot

HUOM! Toisin kuin millilleen samanmittaiset suorat laatat, muotokaakelit ovat käsintehtyjä ja täten poikkeavat mitoiltaan ja muodoiltaan toisistaan, jonka takia niiden saumaleveydet vaihtelevat ja “muoto” elää.

Saatavilla:
– Korvausilmajärjestelmä, joka mahdollistaa korvausilmakanavan yhdistämisen suoraan tulisijan sisään. Järjestelmä sisältää sulku-/säätöpellin korvausilmalle. Korvausilmajärjestelmä lieventää merkittävästi mm. rakennuksen tiiveyden ja koneellisen ilmanvaihdon vaikutuksia tulisijan toiminnalle.
– Savupelti (sulkupelti) tulee hormiliitosputkeen, hormin ja tulisijan väliin. Säätönuppi tulee tulisijan ja seinän (tai palomuurin) välistä.

Lattiasuoja: Harjattu rosteri, Messinki, Pronssinruskea, Musta, Harmaa, Eduslasi kirkas tai Eduslasi tummennettu

Warma Uunit kipinäsuojavaihtoehdot | Warma-Uunit floor protector options
Warma Uunit kipinäsuojavaihtoehdot

 

Tekniset tiedot:

– CE-hyväksytty
Korkeus: n. 870–900 mm
Leveys: 930 mm + pinnoitus (uunilla) / 1 030 mm + pinnoitus (leivinuunilla)
Syvyys: 600 mm + pinnoitus (uunilla) / 625 mm + pinnoitus (leivinuunilla)
Paino: n. 800 kg (uunilla) / n. 1 000 kg (leivinuunilla)
Lämmitysala: 30–60 m² (uunilla) / 40–80 m² (leivinuunilla)
Liesitason koko: 985×650 mm (uunilla) / 1 070 x 660 mm (leivinuunilla)
Keittolevyjen määrä: 2 kpl: 1 x Ø 325 mm ja 1 x Ø 387 mm (uunilla) / 1 x Ø 325 mm ja 1 x Ø 390 mm (leivinuunilla)
Paistouunin koko: 337x490x265 mm, uunipellin koko 450×322 mm
Leivinuunin koko: L 400 mm, S 515 mm, K 220 mm
Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400 (Huom! Uusien ja vanhojen kunnostettujen hormien osalta asetusvaatimus T600.) Hormiliitos päältä tai ylhäältä
Pinnoitus: 200×250 mm laatta, etukulmissa pyöristetty muotokaakeli
CO-päästöt: 0.27 %
Hyötysuhde: 75.2 %
Suojaetäisyys sivuille ja taakse: 100 mm palavaan materiaaliin, 10-15 mm palamattomaan materiaaliin lämpölaajenemisen vuoksi
Vakiovarusteet:
– Alaliitos n. 70–100 mm lattiasta liitosaukon alareunaan. Liitos takana tai sivulla.
– Valurautaosat
– Liesitaso
– Valurautainen 2-osainen alasarja

Suoritustasoilmoitus
Mittakuva puuhella uunilla
Mittakuva puuhella leivinuunilla

Lieden hankinnassa huomioitavaa:
Tehdas ja/tai myyjä eivät vastaa mm. ilmastoinnin (alipaineen) aiheuttamista veto- ja/tai nokeentumisongelmista.

Suosittelemme korvausilmaputken tuomista liedelle sekä korvausilmajärjestelmällä varustettua liettä aina uudisrakennuksiin, sekä jos mahdollista, myös saneerauskohteisiin.

Valmistajan alkuperäiset kotisivut: https://warmauunit.com/