Stûv Micromega

Stûv Micromega takkasydän | Stûv Micromega fireplace insert

Hinta: Pyydä tarjous. €

Stûv Micromega -takkasydän tarjoaa hienot ominaisuudet takalle:
– Sisään vedettävä ovi: ikkuna liukuu, jotta se voidaan käyttää avotulella, ja se voidaan laskea, jotta se hyötyisi suljetun tulen toimivuudesta.
– Yksi ilmansäädin jakaa ilman viiteen pisteeseen tulipesässä ja näin optimoi palamisen valitusta lähtötehosta riippumatta. Yli 80 %:n hyötysuhde voidaan taata 5–11 kW:n välillä, jolloin tulisija soveltuu matalan energian asuntoihin.
– Poikkeuksellinen, panoraamainen tulen näkyvyys tiivistyksen, tekniikan ja kaarevan polttokammion ja pystysuoraan sijoitettujen tukien ansiosta.
– Valurautaisen tulisijan erityinen kaareva muoto keskittää tulen tulipesän ytimeen. Tämä ohjaa palotehoa ja jakaa vain tarvittavan määrän lämpöä. Tässä rajoitetussa tilavuudessa lämpötila on korkeampi ja tasaisempi, mikä parantaa palamisen laatua.
– Käyttö lasin ollessa kiinni on tulipesän normaali käyttötapa sen ollessa taloudellisin ja ympäristöystävällisin tapa polttaa puuta. Tulisijaa voi myös satunnaisesti käyttää avotulena, jolloin takassa voi esim. grillata ruokaa keskellä talvea.

Helposti asennettavat metallikuoret. Halkoteline myydään erikseen.

Stûv Micromega -takkasydämen polttotekniikka | Stûv Micromega fireplace insert technology
Stuv Micromega takkasydämen polttotekniikka

 

 

Valmistajan alkuperäiset kotisivut: https://www.stuv.com