Lämmitä ympäristöystävällisesti - osta tehokas takka

Kaikki mitä teemme, kuormittaa ympäristöä. Nykyisin meillä on usein mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten paljon ja missä laajuudessa. Nykyaikaisen, tehokkaasti polttavan takan valitseminen on yksi tapa pienentää ympäristökuormitusta.

Lämmitä ympäristöystävällisesti

Palamisen tehokkuusvaatimukset ovat korkeat. Palamisessa syntyy nimittäin terveydelle haitallisia hiukkasia ja hiilivety-yhdisteitä. Useimmat Contura-takat polttavat tehokkaasti ja alittavat kaikki sallitut raja-arvot edellyttäen että käytät takkaasi oikein. Lue miten lämmität tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Se on parasta sinulle ja ympäristöllesi.

CO2-neutraalit Contura-takat

Conturalla on yksi Euroopan nykyaikaisimmista tuotantolaitoksista ja asetamme tiukat vaatimukset sekä valmistukselle että käytölle. Tämän ansiosta tuotteet voidaan kierrättää levittämättä myrkkyjä ympäristöön.

Palamisen tehokkuusvaatimukset ovat korkeat. Palamisessa syntyy nimittäin terveydelle haitallisia hiukkasia ja hiilivety-yhdisteitä. Contura-takat polttavat tehokkaasti ja alittavat kaikki sallitut raja-arvot edellyttäen että käytät takkaasi oikein.

Contura-takka on CO2-neutraali, koska bioenergian tehokkaassa palamisessa vapautuva hiilidioksidi sitoutuu uusiin puihin niiden kasvaessa.

Takka tuo luonnollista apulämpöä taloon ja pienentää talon päälämmönlähteen kuormitusta. Siitä hyödytte sekä sinä että ympäristö!